Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 1 september 2009

Vardagslyx

S valde en godsak på konditoriet


Tisdag = ledig dag och Mamma/dottermys. I dag skulle vi vara lite barnvakt åt gudsonen/kusinen V, eftersom mamma K skulle till sjukgymnasten. Vi mötte upp hemma hos vännen C för lite samkväm, innan jag och K gick till centrum, med våra barn. V somnade på vägen, så jag passade på att dra in S på frisören. Hon har varit irriterad på sin lugg bra länge nu, så det var på tiden. Tog lite "före"bilder på busungen:














S satt still som ett ljus, medan hon blev klippt. Det är hon fullt medveten om att man måste. Annars får man ju ingen klubba av frisören. Det konstiga är dock att alltid när hon blivit klippt, så är det som att någon klippt bort alla busgener och hon blir världens beskedligaste och lugnaste barn, efteråt med. Undrar just om buset sitter i håret?











Efter klippningen mötte vi upp med K och åt lunch på en uteservering. Mycket trevligt och gott. S åt bra och satt som det beskedligaste, mest väluppfostrade barn på sin stol. Sen skulle vi ha bulle och gick på konditori. Fast då valde S en havreboll i stället (se översta bilden). Det är så mysigt med våra lediga dagar. I alla fall när man släpper vad man egentligen skulle behöva göra dessa dagar - som att städa tex och nu ska vi snart hämta killarna och inte ett dugg har jag gjort, som jag skulle...
S äter lunch på Ricko´s

5 kommentarer:

Jenny sa...

Vad härligt att kunna ha såna där dagar! Det är nackdelen med att alla är så små. Har man en hemma har man dåligt samvete för de andra... Aldrig blir det perfekt.
S vart jättefin i håret och jag är helt övertygad om att buset sitter i håret men det räcker med en hundradels millimeter för att det ska vara tillbaka :)
Kram!

Orchid sa...

Det är nog sånt där mys som barnen minns när dom blir större. Det är inte fel!
Kram!

Ulrica sa...

Hon blev verkligen jättefin och vem vet buset kanske just sitter i håret ;) Och havrebullen ser bara för god ut :)

En häxa på Vift sa...

Härligt det låter med mamma/dotter/mysdag. :)

Och jättefin blev S i håret också. :)

malin sa...

Vilken härlig dag!
Och allt det som ska göras där hemma är kvar till en annan gång, och inte ett dugg viktigt i det stora hela!
DEt är det som är att leva i nuet.
Någor som man ska lära sig göra så ofta som möjligt!