Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 6 september 2009

Finbesök och födelsedagsfirande

Bästa födelsedagshyllningen; R kom med gitarren och sjöng en serenad. Blev lite blyg när alla skulle titta och gömde sig i mammas knä.


Har lilla mamma på besök över helgen. Det är alltid så mysigt när hon kommer. Det blir liksom nåt speciellt, eftersom det inte är så ofta. Drygt 100 mil far man inte på en kafferast. I går firade vi födelsedag tillsammans med lillebror och flickvän, numera kallad stor-S. I dag har vi inte gjort så mycket alls (vilket som alla vet betyder typ tre maskiner tvätt, disk matlagning, osv. Bakade lite muffins med. Tog kort på dem och hade en del annat fint i mobilen, men lyckades schabbla bort dem vid överföringen och raderade innan jag kollat :( (Fast stor-S blir väl glad eftersom hon inte gillar att var med på bild och det var bland annat de bilderna som inte kom med.) Lite fikabesök i omgångar hann vi med och så kom bröllopsparet kom hem från resan med ett otroligt fint armband till mig.
Just nu sitter jag i köket och lyssnar på P som gör läsläxan, med S i knät, så det blir inte så spirituellt och samlat inlägg.
Nedan lite bilder som jag inte schabblade bort:
Spelhörna i T:s rum.
Present från maken, som var på Ålandskryssning fredag till lördag.
Trevligt när lillebror träffat en tjej, som fattar vad livet går ut på och vad som är bra presenter. :D
Lill-S har prytt stor-S med sitt rosa fluffdiadem.

"MAN KAN SITTA SÅ HÄR MORMOR"

S och Mormor har busat på golvet en lång stund, med S nya bil. Till slut orkar inte Mormorskroppen med riktigt, men S visar hur man kan sitta för att inte få ont.

Nedan: Mormor och S har övergått till att leka med småhästarna. Mormor är nya favoriten, efter att ha byggt koja i köket, busat, lekt och målat naglar.

Inga kommentarer: