Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 6 juli 2009

Och det blev kväll den första dagen


Började dagen med två bankbesök. Så klart. I en halvtimme ungefär var vi bostadslösa, men det löste sig ;) Dagen har ägnats åt att flytta framförallt kyl och frys och installera dem (med hjälp av G alias Timell). Men vi har även flyttat en hel del annat. Bland annat barnen, som sover i nya lyan i natt. Ja, inte S så klart. Hon är ju hos Farmor sedan i lördags. Fick ett mms från svägerskan K (se bild ovan) med texten: "vi har det bra, hur mår ni?" . S, verkar ha det alldeles toppen. Kusinbesök och bortskämd av Farmor. Kan man ha det bättre? R har slitit som ett djur och ligger just nu i ett välförtjänt bad.

Man kan ju skratta gott åt snurriga oss, som nästan ringde för att skälla ut Bredbandsbolaget efter noter, för att de dragit undan Internet och telefoni i förväg, fast vi betalar till augusti. Tills vi kom på att vi ju dragit ur sladden, samtidigt som vi drog ur kyl och frys (de satt i samma förlängningsladd). Hrm, sa vi och förlät dem för det fel de inte hade begått.

Nu ska vi snart krypa till kojs och försöka sova gott. I morgon gäller det. Välkomna hit klockan tio, ni som inte vet vad ni ska göra för att fördriva tiden :)


3 kommentarer:

Orchid sa...

Så duktiga ni har varit!
Jag kommer inte i morgon även om jag skulle tycka det vore roligt! Jag får tänka på er i stället och hoppas att allt går bra utan skador och ryggskott!
Kram på hela cirkusen!

Jenny sa...

Vad härligt med ny lägenhet! Hoppas att flytten går smidigt.
Kram!

En häxa på Vift sa...

Härligt att ni kommit fram till dagen F som i Flyttdagen! Ser fram emot fler bilder på nya lyan sen. :)