Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 4 juli 2009

I ett grådimmigt töcken


Så går dessa dagar. Känns som att jag inte vet var den ena slutar och den andra börjar. Stupar i säng helt slut, men har ändå svårt att sova. Men det går framåt och vi försöker hitta ljusglimtar och göra något lite roligare varje dag. Som att R åkte med kidsen till badet igår och att han sedan bjöd mig på "Hörnan" eftersom jag slitit som ett djur medan de var borta. Och bara som att sitta och äta frukost med S, medan hon babblar på om sina låtsasvänner, som också ska ha ost och macka och allt vad det kan vara. I dag var det "grabbarna". Tror att de bor i bordet, eller så är de väldigt små. Hon är så otroligt söt med sina bubblande fantasier.

I dag tar vi det lite lugnare. Vi ska ta våra trötta lekamen, klä dem i tjusiga kläder och åka på bröllop i Tyresö. S ska till farmor och killarna ska vara hemma själva. Faster L har lovat att finnas på en telefons avstånd och vi kommer ju hem efteråt.

Fick ett sms från vännen C nu på morgonen (hon som ska köpa vår lägenhet och som än så länge bor rätt nära, där vi ska flytta) "De flyttar nu. Nu är det nära" och det känns verkligen. Lite glädje och förväntan, börjar äntligen att spira. Vi har en del kvar att packa, men som sagt. Ska vi orka vara trevliga ikväll, får vi spara det till i morgon. Vi ska bara åka till Tippen en sväng...

1 kommentar:

Orchid sa...

Jo, låtsasvänner känns bekant på något vis. Barns fantasi är verkligen roligt att lyssna till. Och för dom är det verklighet!
Kram till mina tjejer!