Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 25 maj 2009

Blodvite uppstår


Kolla min tappade tand

I dag var det R:s sista föräldralediga måndag. I alla fall för den här våren. Kanske att han fortsätter i höst, men för tillfället har han bara anmält fram till nu. Både P och S är förkylda, så P fick stanna hemma från skolan och ta det lite lugnt. S har tydligen varit urgnällig, men de verkar ha haft det ganska mysigt ändå. P och Pappa hade (äntligen) gjort julgodiset (!), dvs rischoklad. Stolt som en tupp visade P upp godiset. Efter att vi fått S i säng fick vi smaka varsin godsak. P bet i sin och tappade en tand, som nog inte riktigt var klar att tappas och blodet sprutade. Sen råkade han skölja ner tanden i avloppet och undrar förtvivlat hur tandfen ska klara av det här. Sist var ju tandfén så snurrig och lade pengen i ett glas, fast han hade lagt tanden i sin tandask, så nu vet han inte riktigt var han ska leta.

Han var dock lika glad för det och gnagde försiktigt på den stenhårda biten och spexade glatt framför kameran. Min lilla goding. Det har hänt så mycket med honom de senaste månaderna. Borta är den truliga småpojken, som var rädd för att gå in i ett rum själv och fram har klivit en underbar storkille, som vågar en hel del och är glad och go nästan jämnt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"den stenhårda biten"? Ursäkta har du smakat vår eminenta choklad?! Små grodbarn som varsamt stryps och tvättas i renaste fjällvatten och varsamt täcks med belgisk choklad och överströs med lite apelsinflarn....:) hihi...

Orchid sa...

Så skönt för P att ha tuffat till sig litet. Det behöver han. Han blir säkert gladare också och mera nöjd med sig själv!
Kram till min mysige lille P!