Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 19 april 2009

Det rätta svaret!




Det rätta svaret var (naturligtvis) Kusin Vitamin! Jag menar, vem annars går med vitaminbokstäver över hela tröjan ;)

En av mina absolut största idoler fyller 90 år i juni. Jag kände att jag bara var tvungen att ta tillfället i akt och hedra honom, när tillfälle gavs.

4 kommentarer:

Orchid sa...

Den sagan måste jag ha missat. Hade ingen aning om hur Kusin Vitamin var klädd! Är det nåt mer jag missat? I så fall gick livet vidare ändå!
Kram!

Dammråttan sa...

Haha! Jo, det finns säkert en hel del mer som du har missat och annat som jag har missat. Vad trpkigt det vore annar. Inget mer att upptäcka. F har en musikcd, som vi lyssnade på femtioelva gånger om dygnet när han var mindre. Därär det Krakel och Kusin Vitamin som sjunger och berättar. Både han och jag älskade den skivan och jag gillar ju Lennart Hellsing (annars hade jag aldrig köpt skivan från början), men Krakel och Kusinen har blivit lite speciella.
Kram tillbaks

Anonym sa...

MEN det var ju det jag menade! Eller jag menade Krakel, men Kusin Vitamin och han är samma person för mig. Förstår du? ;0)

/Charlotte

Mamman på väg sa...

Å, jag _älskar_!! Och klubban... "Krakel Spektakel köper en klubba" är en gruvligt kul bok, ju. Minns när Storebrors mormor lärde honom att sjunga visan om dem båda, han var kanske två- tre år, och han tjurrusade nerför gräsmattebackarna, sjungande "Å NEEEEEJ å hå" för full hals. *s*