Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 19 september 2008

Min innerliga tacksamhet


Tack snälla brevbärare för ditt otroliga engagemang och din arbetsiver. Jag har hört att ni har en jobbig arbetssituation och egentligen tycker att detta trappspringande är för slitsamt och krävande Men DU är ingen slöfock. DU utför ditt Uppdrag med oförminskad entusiasm. Jag hörde dig vid dörren, som du pulade och levde om. "O, så mycket post vi får" tänkte jag glatt "Vad trevligt", när det egentligen var så, att det som tog en sån evinnerlig tid var att trycka ner veckans Kalle Anka & co med all den styrka du möjligtvis kan ha. Det tog mig fem minuter att få bort den ur sitt skruvstäd och nu är den oläslig, i strimlor. (Men leksaken är i alla fall hel - vilken tur). Vår nya "ingen reklam"-skylt fick sig också en omgång, jag som tänkte jag var snäll när jag tyckte Du skulle slippa släpa extra uppför trapporna, men där hade jag tydligen fel (det kanske var Du som hade sönder den förra med?) - och vet Du, man KAN låta den del av tidningen som inte går ner, hänga utanför brevlådan (bara ett tips sådär - mina barn tycker nämligen om att läsa dem inte att göra Kalle Anka-collage)

3 kommentarer:

Mamman på väg sa...

Hmm... Han var nog... arg? *lamt*

Anonym sa...

Å, det är en sån där råttfälla till brevlåda. Han håller posten i vänster arm vilket gör att han bara kan sticka ner posten med en hand. Sådana där lådor är riktigt jobbiga. Jag har klämt mig antal gånger på sådana. Han låter inte brevet sticka ut för folk klagar när man gör så. En brevbärare idag är ute och springer minst 4 timmar ute på turen, det är ena gladiatorer som orkar. Inte ens vältränade unga killar orkar med som vikarie. Att kalla en brevbärare för lat idag är faktiskt det dummaste jag hört.

Dammråttan sa...

Nu är iofs det här ett väldigt gammalt inlägg, men jag svarar ändå. Jag hyser den största respekt för brevbärare och skriver väl egentligen inte att de är lata om du läser ordentligt, MEN jag var arg över att få vår Kalle Anka söndertrasad och så nedtryckt att vi knappt fick ur den ur brevlådan. Jag har svårt att tänka mig att folk blir mindre irriterade av att få posten söndertrasad, än att den hänger utanför. Det händer ju förövrigt mer än ofta att paketen ställs på golvet, utanför dörren.Eller så finns det de som ringer på och ser om det går att lösa den vägen. Det där gjorde han/eller hon INTE med en hand, jag lovar.